Szoft, Szabadúszó Fordítók Tolmácsok Egyesülete

Alapítóinak víziója szerint a sz<3ft új színt és új hangot hoz a szabadúszó fordítói és tolmácsszcénába. A szín feltűnő, mint a névben a ♥, nem lehet elmenni mellette. A hang barátságos, befogadó, és mindig pozitív.

Befelé a sz<3ft önálló, nyitott, kreatív nyelvi szakemberek közössége, ahol a sokféleség érték, mert minél többfélék vagyunk, annál többet tanulhatunk egymástól. Olyan tudásmegosztó programot vezetünk be, amely az örökös kíváncsiságot, a lelkiismeretes, igényes munkát díjazza. A tapasztalt szakemberek mellett hívjuk és várjuk a pályakezdőket is: végre egy sz<3ft pont a kemény induláshoz.

Kifelé igazi partneri viszonyt építünk a képzőintézményekkel, a Proforddal és a professzionális nyelvi szolgáltató cégekkel, valamint a fordítástámogató szoftverek fejlesztőivel. Azt gondoljuk, hogy ugyanabban a szakmában vagyunk különböző szerepekben, és a szembenállás helyett az együttműködésre szavazunk. Határozottan nyitunk a külföldi szervezetek felé is, mert ebben a globális iparágban a világ az irodánk.

De nem állunk meg itt. ♥ügyünk a szakmánk érdekképviselete és a társadalmi felelősségvállalás. A sz<3ft minden fronton jelen lesz, ahol a szakmánk megismertetéséért és megbecsültségéért kell dolgozni. A sz<3ft minden lehetőséget megragad arra is, hogy segítsen, ahol a nyelvi szakemberek tudására és képességeire van szükség ahhoz, hogy a világ egy picivel jobb legyen.

Szavazz bizalmat nekünk, indulj velünk együtt ezen az izgalmas úton, hogy fél év múlva te is elégedett és büszke sz<3ft-tag lehess!